O le puipuiga o le siosiomaga maualalo e amata mai i pepa

w1

E tusa ai ma le China Paper Association, o le gaosiga o pepa ma pepa pepa a Saina na oʻo atu i le 112.6 miliona tone i le 2020, i luga ole 4.6 pasene mai le 2019;fa'aaoga e 11.827 miliona tone, 10.49 pasene fa'aopoopo mai le 2019. O gaosiga ma le fa'atauga o lo'o fa'atatau i le paleni.O le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o pepa ma pepa pepa e 1.41% mai le 2011 i le 2020, i le taimi lava e tasi, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le taumafa e 2.17%.

O pepa toe fa'aaogaina e masani lava ona faia i la'au ma isi la'au e fai ma mea mata, e ala i le sili atu ma le sefulu fa'agasologa e pei o le fa'amagoina o le pulupulu ma le fa'amagoina o le vai maualuga.

O lamatiaga o le siosiomaga tatou te feagai

w2
w3
w4

01 Ua fa'aumatia puna'oa o le vaomatua

O vaomatua o māmā ia o le lalolagi.E tusa ai ma faʻamatalaga a Baidu Baike (Wikipedia i Saina), i aso nei i luga o la tatou paneta lalolagi, o lo tatou pa puipui lanu meamata - vaomatua, ua mou atu i se fua faatatau e tusa ma le 4,000 sikuea kilomita i le tausaga.Ona o le tele o le tanu ma le le talafeagai o atinae i le tala faasolopito, o le vaomatua o le lalolagi ua faaitiitia i le afa.O le vaega o le toafa ua uma ona fa'amauina mo le 40% o le fanua o le lalolagi, ae o lo'o fa'ateleina pea i le fua faatatau o le 60,000 sikuea kilomita i le tausaga.
Afai e faʻaitiitia le vaomatua, o le a faʻavaivaia le gafatia o le faʻatonutonuina o le tau, lea o le a oʻo atu ai i le faʻateleina o le greenhouse effect.O le leai o se vaomatua o lona uiga o le leai o se siosiomaga e ola ai, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o meaola eseese;O le fa'aitiitia o le vaomatua e ta'ita'ia ai le fa'aleagaina o galuega fa'asao vai, lea o le a i'u ai i le tafia o le palapala ma le fa'atafunaina o le palapala.

02 A'afiaga o le si'osi'omaga o le kaponi

w5

E 60% le sao o le carbon dioxide i le aafiaga o le greenhouse.

Afai tatou te le faia ni faiga lelei e pulea ai le faʻaaogaina o le carbon dioxide, ua valoia, i le isi 100 tausaga, o le lalolagi atoa.

o le a siitia le vevela i le 1.4 ~ 5.8 ℃, ma o le a fa'aauau pea ona si'itia le maualuga o le sami ile 88cm.O kesi o le kasa o le fale e mafua ai le maualuga o le vevela o le lalolagi, e mafua ai le liusuavai o le aisa, o le ogaoga o le tau, lamala ma le maualuga o le sami, faatasi ai ma aʻafiaga o le lalolagi e le gata o le a lamatia ai le ola ma le soifua manuia o le tagata ae o le lalolagi atoa o meaola uma i luga o lenei mea. paneta.E tusa ma le lima miliona tagata e maliliu i tausaga taʻitasi ona o le faʻaleagaina o le ea, oge ma faʻamaʻi e mafua mai i suiga o le tau ma le tele o le kasa.
 
E maualalo-carbon & fa'alelei le si'osi'omaga amata ile pepa

w6

E tusa ai ma faʻatusatusaga mai le Greenpeace, o le faʻaaogaina o le 1 tone o le 100% pepa toe faʻaaogaina e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le carbon dioxide i le 11.37 tone pe a faʻatusatusa i le faʻaaogaina o le 1 tone o pepa fafie atoa,

saunia lelei le puipuiga o le siosiomaga o le Lalolagi.O le toe fa'aaogaina o le 1 tone o pepa otaota e mafai ona maua ai le 800 kilokalama o pepa toe fa'aaogaina, lea e mafai ona aloese ai mai le 17 o la'au e tipi i lalo, fa'asaoina le sili atu ma le afa o meafaitino pepa, fa'aitiitia le 35% o le fa'aleagaina o le vai.

Fa'aaliga Siosiomaga/Art Pepa

w7

Fa'aaliga Green Series o se tu'ufa'atasiga o le puipuiga o le si'osi'omaga, fa'ata'ita'iga ma pepa fa'ata'ita'i FSC, atoa le puipuia o le si'osi'omaga e pei o lona manatu, na fanau mo le puipuiga o le si'osi'omaga.

w8

01 O le pepa e faia i fiber toe faʻaaogaina pe a uma ona faʻaaogaina, lea na pasia le FSC faʻamaonia o le 100% RECYCLE ma le 40% PCW, pe a uma le chlorine free vali,
e mafai ona toe faʻaaogaina ma faʻaleagaina, e aofia ai le manatu o le puipuiga o le siosiomaga i itu uma.

02 O le pulupulu pe a uma ona gaosia e faʻaalia ai le paʻepaʻe vaivai, o mea leaga masani;o le faʻavaeina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa e faʻaalia ai le lelei o le lolomiina, toe faʻaleleia o lanu maualuga.

03 Fa'agasologa o tekonolosi
Lomitusi, vaega auro/sliver pepa, embossing, gravure lomitusi, oti tipi, pusa pia, faapipii, ma isi.

Fa'aaogāga o oloa
Lisi faʻataʻitaʻiga maualuga, faʻasalalauga faʻalapotopotoga, tusi faʻailoga, ata puʻe ata, tusi faʻalauiloa fanua faʻatau, mea / lavalava pine, atopaʻu pepa, kata pisinisi maualuga, teutusi ata, kata faʻafeiloaʻi, kata valaaulia, ma isi.


Taimi meli: Ian-03-2023