Us Corrugated box ma box Board faiga maketi e matamata i le 2023

O le aliaʻe mai o le faʻamaʻi COVID-19 i le amataga o le 2020 na faʻaleagaina ai olaga o tagata i aso taʻitasi i le lalolagi atoa ma faʻatupuina ai se vaitaimi o le maualuga o suiga o loʻo faʻaauau pea e oʻo mai i aso nei.O tagata faʻatau ma le tamaoaiga o Amerika o loʻo faʻafeiloaʻi i le latou post-pandemic ma stimulus status i le 2022, ae o lena suiga ua oʻo mai ai lona lava vevesi, ma tuʻu ai le tele o aga o le lua tausaga talu ai i se tulaga o le fesuisuiai ma faia ai ni suiga gaogao.

O lo'o fa'aauau pea ona atagia mai i maketi fa'ato'a ma pusa laupapa fa'asolo atu i tua i le afa lona lua o le 2021 a'o fa'atupuina fa'afitauli e pei o le fa'aogaina, le lava o meafaitino ma tagata faigaluega ua avea ma mea taua i le tamaoaiga o Amerika.O le suiga i tupe faʻaalu i le 2022 na iai foʻi se aafiaga taua i le faʻapipiʻiina o manaʻoga.Faatasi ai ma le tele o pisinisi ma faleoloa o loʻo i ai pea i le faiga o suʻesuʻega-fausiaina, o le saoasaoa o le suiga na latou maua ai le le mautonu, lea na afaina ai oloa ma mafua ai le tele o taamilosaga o le fesuisuiai i totonu o le sapalai sapalai.

https://www.packing-hy.com/kraft-paper-big-size-for-packaging-corrugated-shipping-mailing-boxes-with-lid-in-stock-ready-to-ship-mailer-box- oloa/

O se fa'ata'ita'iga fa'atusa o lenei mea o le fa'atauina e tagata fa'atau oloa, ma le vaega o auaunaga toeitiiti lava poloka atoa ma le mamafa fa'aoso fa'atupe e maua ai le malosi fa'atau.O nei avetaavale e lua na toe fesuiaʻi i le amataga o le 2022 aʻo toe faʻafoʻi e le au faʻatau tupe faʻaalu i auaunaga ma feagai ma le ogaoga o le tau o le tau, ma mafua ai le paʻu tele o faʻatau oloa.

Ole suiga ole fa'ama'i i tupe fa'aalu a tagata fa'atau o lo'o suia ai le mana'oga mo le afifiina, ma o nei luga ma lalo o lo'o atagia ma fa'ateleina i le maketi afifi.

uta oatigi pusana amata la latou lava tietiega i le 2020, muamua ina ua oʻo ina ogaoga le faʻamaʻi, ma iʻu ai i le tele o faʻatauga o oloa taua, ona paʻu ai lea i le taimi muamua na loka ai.Peita'i, a'o aga'i i luma le 2020, ua amata ona fa'aalia le malosi tele o fa'amomoli fa'amomoli ma fa'amomoli pepa fa'amomoli a'o fa'atau e tagata fa'atau oloa afifi, ae maise na lafo mai e ala i le e-commerce.

O le sapalai ma le avanoa o pepa pusa pusa ua matua fesuisuiai foi i nai tausaga ua mavae.Faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga i le 2020, sa laʻititi le faʻatupulaia o le gafatia, i se vaega ona o faʻamaʻi faʻatapulaʻaina na faigata ai i fale gaosi oloa ona fai galuega, ma tuʻu ai le maketi o loʻo faʻamoemoe mo le tele o sapalai ma tau maualuga.

E oʻo atu i le 2021, o le manaʻoga na mafua ai le tele o sapalai tali, ae na tumau pea le maketi ona o le faʻaauau pea o le manaʻoga ma le manaʻoga e toe faʻaleleia faʻatauga o pepa pusa pusa.

E ui o le manaʻoga mo le 2022-2023 ua faʻamalieina ona o le suiga i le maeʻa ai o le faʻamaʻi ma le fefe i se faʻaletonu, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina e le au gaosi oloa, lea o le a maua ai se isi suiga taua i le maketi.

O le a le malosi o maketi o loʻo taʻalo i le 2023?

O leatigi pusama le maketi pepa fa'ato'a fa'atupula'ia fa'avavevave i nai tausaga ua tuana'i ma matou te le'o va'aia le fa'agesegese o le fa'agasologa o suiga i se taimi lata mai.

O le mea moni, o le suiga tele i faʻatauga o oloa i le amataga o le 2022 o se faʻamanatuga o le vave e mafai ona suia mea, ma le faʻaputuga o faʻaopoopoga gafatia i le faaiuga o le 2022 ma le amataga o le 2023.

Ole a fa'atupuina se isi avanoa mo fa'atauga fa'atauva'a e fa'avavevave ma iai ni a'afiaga lavelave.

https://www.packing-hy.com/custom-colorful-specialty-shoes-box-logo-printed-paper-shipping-corrugated-box-product/

E pei lava o le malosi o le manaʻoga na mafua mai i le faʻamaʻi na mafua ai le faʻateleina o le gafatia, o le a faʻaauau pea ona fegalegaleai le sapalai ma le manaʻoga;Afai e matua faʻavaivaia le manaʻoga i tua atu o le 2023, o faʻalavelave fou o sapalai e mafai ona oʻo mai i le tulaga o le faʻaitiitia o gaosiga poʻo le tapunia foi.Mo tagata faʻatau, o le a le faʻaitiitia atoa le lamatiaga o le sapalai, ae o le a faia i se faiga fou.

Ole maualuga ole mana'oga moatigi pusae mafai ona toe foʻi i luga o le ala e faʻalagolago tele i le vave mafai e le vaega o oloa a le tamaoaiga o Amerika ona faʻamaeʻaina lana fetuunaiga i le post-pandemic poʻo le itiiti ifo i le post-stimulus environment, pe o lenei toe faʻaleleia o le a faʻalavelaveina pe tuai ona o le faʻaletonu o le tamaoaiga ma le faʻaauau pea o sapalai. mataupu.

Faatasi ai ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le lalolagi atoa, e aofia ai, ae le gata i, le taua a Rusia / Iukureini ma le faʻafitauli o le malosi, o le faʻamaʻi faifaipea ma le siʻitia o tului, e leai se mafuaʻaga e talitonu ai e le faʻaauau pea le suiga ma suiga vave mo le US. tamaoaiga, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o tau ma avanoa i le maketi afifi.O le tausisia o suiga i le manaoga, sapalai, tau ma le tau o le va'aiga mo pepa pusa pusa o le a maua ai le tele o avanoa e tali atu ai ma maua ai le taua i atina'e maketi.


Taimi meli: Nov-10-2022